Menu 3/4*/5** gangen
VG : Zeebaars – zwarte radijs – emulsie van mierikswortel – paarse daikon – gerookte botermelk
* TG1 : Verse pasta – schorseneer – secreto
** TG2 : Kalfszwezerik – venkelsaus – knolselder
HG : Houtduif – rode kool – appel – romanesco – pastinaak – ajuin crème
Dessert : Mandarijn – bloedappelsien – ijscrème van vijgenblad
en/of
Belgisch kaasassortiment van kaasaffineur Michel Van Tricht
Menu à la carte
*
Voorgerechten
Huisgemaakte Kaaskroketten van Oud Brugge kaas
Trio van Noordzeegarnaal – kroket – cocktail – bisque
Huisgemaakte paté – gepekelde groenten
Zalm – zilverui – laurier & gerookte karnemelk
*
Hoofdgerechten
Paling in het groen – frietjes
Bouillabaisse van Noordzeevis
Gebakken zeetong – frietjes
Eend – rode biet – jonge wortelen – cavalo nero – sinaasappelsaus
Filet Pure – Aberdeen Black Agnus – Ierland Van de Green Egg
*
Desserts
Dame blanche met huisgemaakt vanilleijs – chocoladesaus –mousse met vanille
Tartelette – Hazelnootcrème – Boskoopappel – Miso ijs
Koffiemousse – Brownie – ijs van wilde bessen
Assortiment Belgische kazen van kaasaffineur Michel Van Trich
*
Vegetarische optie is mogelijk op aanvraag
Vraag gerust naar onze suggesties
*