Degustatiemenu – 3/4*/5** gangen
VG : Gamberono Rosso – Coeur de boeuf – Botermelk
* TG1 : Scheermessen – Groene asperge
** TG 2 : Piepkuiken – Dragon velouté
HG : Lamskroon – Erwten – Edamame – Bimi
Dessert : Pruim – Pistache
en/of
Kaasassortiment van kaasaffineur Michel Van Tricht
3 gangen – € 64,0
4 gangen – € 78,5
5 gangen – € 95,5
NIEUW :
LUNCHMENU
2 gangen € 48.50 (2 gerechten uit de menu vrij te kiezen)
Menu à la carte
*
Voorgerechten
Makreel – Brioche € 24
Mergpijpjes € 20
Trio van Noordzeegarnaal – kroket – cocktail – bisque (Dagprijs)
Huisgemaakte Kaaskroketten van Oud Brugge kaas € 21
*
Hoofdgerechten
Kabeljauw – Asperges – Beurre blanc € 35
Bouillabaisse van Noordzeevis € 35
Gebakken zeetong – frietjes (Dagprijs)
Tartare de cheval € 35
Filet Pure – Aberdeen Black Agnus – Ierland Van de Green Egg € 39,5
*
Desserts
Dame blanche van de Chef met huisgemaakt vanilleijs – chocoladesaus – mousse van room met vanille € 16
Dulce de leche – Banaan – Olijfolie ijs € 17
Tartellete – Aardbei – Witte chocolade – Matcha ijs € 15
Assortiment Belgische kazen van kaasaffineur Michel Van Trich € 18
*
Vegetarische optie is mogelijk op aanvraag
Vraag gerust naar onze suggesties
*
Chef de Rang – Parttime/fulltime
Sluit je aan bij ons dynamisch team en help ons samen
aan de kar te trekken om bij de volgende editie van
Gault&Millau een nog hogere score te behalen!
Ben jij gepassioneerd, gedreven en klaar om te groeien?
Dan ben jij de collega die we zoeken!
Neem contact met ons op en maak deel uit van onze culinaire reis naar de top.
Taken
Profiel
Aanbod
Solliciteren met CV
Adres van de werkplek :
Zandkamp 3 te 2660 Hoboken
Contactpersoon bij sollicitatie :
Inge Mertens
Mailadres : info@steiger3.be