Degustatiemenu – 3/4*/5** gangen
VG : Zalm – appel – cevenne ui – gerookte botermelk
*TG 1:: Coquille – aardpeer – kweepeer
**TG 2: Huisgemaakte tagliatelle – schorseneer en secreto
HG: Hertefilet – Grand veneursaus – wintergroenten
Dessert:
Tarte Tatin – appel en vanille ijs en/of
Kaasassortiment van kaasaffineur Michel Van Tricht
3 gangen – € 64,0
4 gangen – € 78,5
5 gangen – € 95,5
NIEUW :
LUNCHMENU
2 gangen € 48.50 (2 gerechten uit de degustatiemenu vrij te kiezen)
Menu à la carte
*
Voorgerechten
Pate en croute € 23
Trio van Noordzeegarnaal – kroket – cocktail – bisque (dagprijs)
Huisgemaakte Kaaskroketten van Oud Brugge kaas € 21
Carpaccio gerookte eend – amandel dressing €26
*
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong – Frietjes (dagprijs)
Bouillabaisse van Noordzeevis € 35
Vol au vent met kalfszwezerikken en mousselinesaus – Frietjes € 33
Hazenrug – witloof- spruiten – pastinaak € 39.50
Filet Pure – De Laet & Van Haver – Aberdeen Black Agnus – Ierland
Van de Green Egg € 39.50
(inclusief frietjes en saus)
Sauzen: Peperroom – Champignonroom – Bearnaise – Bordelaise
*
Desserts
Dame blanche van de Chef met huisgemaakt vanilleijs – chocoladesaus –
slagroom € 16.00
Tiramisu € 16.00
Eton Mess met rood fruit € 16.00
Tarte Tatin met vanille ijs €16
Citrus – Witte chocolade – vanille ijs €17
Assortiment Belgische kazen van kaasaffineur Michel Van Tricht € 18
*
Vegetarische optie is mogelijk op aanvraag
Vraag gerust naar onze suggesties
*