Degustatiemenu – 3/4*/5** gangen
VG : Coquilles – Roscoff ajuin – Escabeche saus – Duindoornbes
* TG1 : Zeebaars – Selder millefeuille – Vis saus – Rouille
** TG 2 : Pasta Agnolotti – Mergpijp – Champignons – Krokant buikspek
HG : Melklam – Jonge wortel – Groene asperges – Boontjes – Aubergine crème – Gebrande bloemkool – Pommes dauphines
Dessert : Dulce de leche – Banaan – Olijfolie ijs
en/of
Kaasassortiment van kaasaffineur Michel Van Tricht
3 gangen – € 64,0
4 gangen – € 78,5
5 gangen – € 95,5
NIEUW :
LUNCHMENU
2 gangen € 48.50 (2 gerechten uit de menu vrij te kiezen)
Menu à la carte
*
Voorgerechten
Oester – Tonijn – Zeewier € 29
Steak Tartaar € 25
Trio van Noordzeegarnaal – kroket – cocktail – bisque (Dagprijs)
Huisgemaakte Kaaskroketten van Oud Brugge kaas € 21
*
Hoofdgerechten
Zalm (mit cuit) in een kruidenkorst – Beurre Blanc saus – BBQ prei – Spinazie – Pommes dauphines € 39
Bouillabaisse van Noordzeevis € 35
Gebakken zeetong – frietjes (Dagprijs)
Pluma – Mosterd saus – Groene asperge – Groene bonen – Aubergine crème – Pommes boulangère € 40
Filet Pure – Aberdeen Black Agnus – Ierland Van de Green Egg € 39,5
*
Desserts
Dame blanche van de Chef met huisgemaakt vanilleijs – chocoladesaus – mousse van room met vanille € 16
Rabarber – witte chocolade – amandel € 17
Millefieulle – donkere chocolade cremeux – crème chantilly € 15
Assortiment Belgische kazen van kaasaffineur Michel Van Trich € 18
*
Vegetarische optie is mogelijk op aanvraag
Vraag gerust naar onze suggesties
*