Ga naar de inhoud
Me

MENU 
Vanaf 22/05 tot 21/07/2025

Degustatiemenu – 3/4*/5** gangen

VG : Gamberono Rosso – Coeur de boeuf – Botermelk

* TG1 : Scheermessen – Groene asperge

** TG 2 : Piepkuiken – Dragon velouté

HG : Lamskroon – Erwten – Edamame – Bimi

Dessert : Pruim – Pistache

en/of 

Kaasassortiment van kaasaffineur Michel Van Tricht

3 gangen – € 64,0
4 gangen – € 78,5
5 gangen – € 95,5

NIEUW :

LUNCHMENU
2 gangen € 48.50 (2 gerechten uit de menu vrij te kiezen)

Menu à la carte

*

Voorgerechten

Makreel – Brioche € 24
Mergpijpjes € 20
Trio van Noordzeegarnaal – kroket – cocktail – bisque (Dagprijs)
Huisgemaakte Kaaskroketten van Oud Brugge kaas € 21

*

Hoofdgerechten

Kabeljauw – Asperges – Beurre blanc € 35
Bouillabaisse van Noordzeevis € 35
Gebakken zeetong – frietjes (Dagprijs)
Tartare de cheval  € 35
Filet Pure – Aberdeen Black Agnus – Ierland Van de Green Egg € 39,5

*

Desserts

Dame blanche van de Chef met huisgemaakt vanilleijs – chocoladesaus – mousse van room met vanille € 16
Dulce de leche – Banaan – Olijfolie ijs € 17
Tartellete – Aardbei – Witte chocolade – Matcha ijs € 15
Assortiment Belgische kazen van kaasaffineur Michel Van Trich € 18

*

Vegetarische optie is mogelijk op aanvraag
Vraag gerust naar onze suggesties

*

Contact

  • Tel: 03 238 24 22
  • Email: info@steiger3.be
  • Zandkamp 3, 2660 Antwerpen
  • BTW-Nummer: BE0666.416.922
  • Ondernemingsnummer: 0666.416.922

Openingsuren Keuken

  • Donderdag: 12:00 – 14:30 & 18:30–20:30
  • Vrijdag: 12:00 – 14:30 & 18:30–20:30
  • Zaterdag: 18:30–20:30
  • Zondag: 12:00 – 14:30 & 18:00–20:00
RESERVEREN
  • ©2025 Staiger 3
  • Privacy Policy
Facebook-f Instagram
  • Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Cadeaubonnen
  • Evenementen
  • Pers
  • Menu
  • Over ons
  • Reserveren
  • Cadeaubonnen
  • Evenementen
  • Pers

VACATURE

Chef de Rang – Parttime/fulltime

Sluit je aan bij ons dynamisch team en help ons samen
aan de kar te trekken om bij de volgende editie van
Gault&Millau een nog hogere score te behalen!

Ben jij gepassioneerd, gedreven en klaar om te groeien?
Dan ben jij de collega die we zoeken!
Neem contact met ons op en maak deel uit van onze culinaire reis naar de top.

Taken

  • Je biedt gasten een warm en gastvrij ontvangst en begeleidt gasten naar hun tafel.
  • Zorg dragen voor een uitstekende service tijdens lunch en diner.
  • Adviseren van gasten over hun drankkeuze, met een focus op wijn- spijscombinaties.
  • Je bereidt de mise en place van de zaal en de bar voor.
  • Ondersteunen van het team wanneer het nodig is, zowel op de vloer als achter de bar .

Profiel

  • Passie voor hospitality en je kunt gasten een warm welkom gevoel geven.
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een Fine Dining restaurant met ook score van Gault&Millau.
  • Je bent gedreven en ambitieus, je hebt een scherp oog voor detail.
  • Enige kennis van cocktails en andere dranken, inclusief een passie voor wijnen.
  • Team player en denkt oplossingsgericht.
  • Je beschikt over een brede taalkennis van minimaal NL en basis ENG.

Aanbod

  • 4 dagen werkweek – mooie privé-werk balans
  • Werken in een dynamisch team aan de oevers van de Schelde.
  • In overleg stellen we een mooi loonpakket op. Naast het brutoloon ontvang je interessante secundaire voorwaarden.
  • Je werkt op een inspirerende locatie waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien.

Solliciteren met CV

Adres van de werkplek :
Zandkamp 3 te 2660 Hoboken
Contactpersoon bij sollicitatie :
Inge Mertens
Mailadres : info@steiger3.be